Goujon de pui cu sos de usturoi
Ingrediente Goujon de pui cu sos de usturoi :
- 400 gr piept de pui dezosat
- 4-5 catei de usturoi
- 2 linguri mustar de Dijon
- 1 lingura pasta de rosii
- 1 lingura otet de vin
- 70 ml supa de pui sau apa
- 4 cepe verzi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper negru macinat
- 2 lingurite amidon de porumb
- 200 ml smantana
Mod de preparare Goujon de pui cu sos de usturoi:
Taiem pieptul de pui , pe diagonala , in fasii lungi si subtiri..Curatam usturoil si il zdrobim intr-un castron.Adaugam peste usturoi mustarul, pasta de rosii , otetul si supa.. Spalam cepele si le feliem subtire , separat partea alba de cea verde.Punem fasiile de piept de pui in uleiul incins si le prajim la foc iute , cateva minute , pana incep sa se rumeneasca usor . Adaugam sosul de usturoi , partea alba a cepei si lasam sa fiarba la foc mic.Amestecam amidonul cu smantana si turnam peste sos , impreuna cu partea verde , din care oprim putin pentru decor . Potrivim de sare si piper .Servim sosul cu paste .
2 comentarii:
Foarte bine arata! Cred ca e foarte gustos.
Delicioasa mancarica!
Trimiteți un comentariu