Recent Posts

marți, 10 septembrie 2013

Naut cu sos de rosii si chiftele

Naut cu sos de rosii si chiftele

Naut cu sos de rosii si chiftele


Ingrediente Naut cu sos de rosii si chiftele:

  • 1 conserva naut sau 150 gr naut fiert in prealabil
  • 1-2 ardei kapia
  • 4-5 rosii bine coapte
  • 1 iaurt gras
  • 200 ml supa de pui
  • 400 gr carne tocata de miel
  • 2 oua
  • usturoi tocat
  • patrunjel verde tocat fin
  • cimbru
  • boia iute
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare Naut cu sos de rosii si chiftele:

 Amestecam carnea tocata cu ouale , sare , piper , usturoiul  pisat, patrunjel verde tocat si cimbru .
Modelam chiftelute rotunde , mici , pe care le prajim in uleiul incins .Scoatem chiftelele pe o farfurie .Scurgem uleiul ramas printr-o sita si il punem intr-o tigaie curata (daca este prea mult punem mai putin . Spalam ardeiul si rosiile , le curatam de cotoare si le taiem bucati mai mici . Le punem intr-un robot si le mixam pana obtinem o pasta . In uleiul pe care l-am oprit punem pasta de rosii si ardei , iaurtul si fierbem 5 minute . Adaugam nautul si fierbem in continuare pana incepe sa scada . Potrivim de sare si piper , adaugam boiaua iute si chiftelele cate una . Lasam sa mai fiarba cateva minute . Servim chiftelele cu sos  si iaurt , presarate cu patrunjel verde tocat fin .
Naut cu sos de rosii si chiftele

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...