Ingrediente:
- 3 sfecle mici
- 150 gr branza tare de capra
- o mana samburi nuci
- 1 lingura ulei de masline
- zeama de lamaie dupa gust
- patrunjel verde tocat fin
- piper macinat
Mod de preparare:
Spalam bine sfecla cu tot cu coaja, o stergem de apa si o punem intr-o tava pe hartie de copt.
Dam tava la cuptor la foc mediu pana sfecla este gata(putem introduce cu usurinta o furculita in sfecla)
Lasam sfecla sa se raceasca usor si o descojim.
Dupa ce s-a racit bine o taiem cubulete.
Taiem branza cubulete.
Taiem samburii de nuca un foarte marunt.
Punem sfecla pe farfurie si o stropim cu zeama de lamaie dupa gust.
Adaugam cuburile de branz, nucile, patrunjelul verde, presaram putin piper, apoi stropim cu uleiul de masline.
Servim imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu