Ingrediente:
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 200 gr rosii pasate
- 150 gr ardei kapia copt taiat fasii
- 250 gr fasole rosie fiarta in prealabil
- 3 oua
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
- busuioc uscat
- avocado pentru servit
Mod de preparare:
Intr-o tigaie punem ceapa tocata fin la calit in uleiul incins.
Adaugam usturoiul tocat fin, apoi dupa ce acesta isi elibereaza aroma stingem cu rosiile.
Fierbem 5 minute si adaugam fasolea si ardeiul kapia copt, sare, piper si busuioc uscat.
Fierbem pana sosul se leaga.
Tragem tigaia de pe foc si facem 3 adancituri in care vom sparge 3 oua.
Presaram peste ele putina sare, busuioc si dam vasul la cuptor pana ouale se incheaga.
Servim cu felii de avocado.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu