Recent Posts

vineri, 5 noiembrie 2021

Pulpa de porc la Crock Pot cu ardei gras si ceapa rosie

 

Pulpa de porc la Crock Pot cu ardei gras si ceapa rosie

Ingrediente:

  • 600 gr pulpa de porc
  • 2 ardei grasi
  • 2 bucati ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper  macinat cu usturoi
  • boia dulce/iute
  • cimbru uscat
  • maghiran uscat
  • 150 ml apa
Mod de preparare:
Taiem carnea in felii mai grosute.Adaugam condimentele si masam bine carnea.
Curatam ceapa si ardeii si ii taiem in sferturi.
Pornim aparatul Crock-Pot pe functia coacere la 150 de grade pentru o ora.
Cand aparatul este pregatit punem carnea in vas, apoi  legumele. Turnam si apa si acoperim cu capacul. La jumatatea timpului intoarcem carnea pe partea cealalta.
Servim carnea cu orez fiert sau cartofi si salata preferata.






Pulpa de porc la Crock Pot cu ardei gras si ceapa rosie


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...