Recent Posts

sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Bors de crap cu zdrente de ou

 

Bors de crap cu zdrente de ou

Ingrediente:

  • 500 gr crap(capul si bucati cu carne)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei gras
  • 200 gr rosii pasate
  • 1 lingura ulei
  • 2 ouq
  • leustean verde
  • bors dupa gust
  • sare
  • piper negru macinat
  • ardei iute pentru servit
Mod de preparare:

Spalam bine pestele si il punem la fiert intr-un vas cu apa rece. Spumam bine si fierbem 15-20 de minute la foc mic.
Scurgem zeama printr-o sita .Dezosam bucatile de peste, scoatem carnea de la cap si le pastram deoparte.

Curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete.Intr-o oala incintam uleiul si punem la calit morcovul, telina, pastarnacul, ardeiul gras si spre final ceapa.Cand toate legumele  au inceput sa se inmoaie stingem cu zeama de peste si fierbem 10 minute.



Adaugam rosiile si mai fierbem 5 minute.

Adaugam bucatile de peste, borsul fiert separat,sare si piper dupa gust si fierbem 10 minute.Batem ouale intr-un castron si turnam in fir subtire in oala. Adaugam leusteanul in vas si oprim focul. Acoperim cu un capac. Servim cu ardei iute.




Bors de crap cu zdrente de ou


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...