Recent Posts

sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Placinta turnata cu branzeturi

 

Placinta turnata cu branzeturi

Ingrediente:

  • 375 gr iaurt
  • 100 ml ulei din samburi de struguri
  • 2 oua
  • 275 gr branza moale de vaca
  • 200 gr branza telemea de capra
  • 75 gr parmezan
  • 2 linguri gris
  • 100 gr faina de ovaz
Mod de preparare:
Intr-un vas sfaramam branza moale, branza telemea si radem parmezanul sau il punem bucatele mai mari. Adaugam ouale, iaurtul,uleiul si omogenizam.
Adaugam grisul si faina de ovaz , omogenizam si turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana se rumeneste frumos.
Lasam sa se racoreasca si portionam.







Placinta turnata cu branzeturi


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...