Recent Posts

joi, 9 septembrie 2021

Rasucite cu crema de branza si pesto

 

Rasucite cu crema de branza si pesto

Ingrediente:

  • 800 gr aluat foietaj
  • 100 gr crema de branza
  • 2 linguri pesto verde
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 ou
  • susan
Mod de preparare:
Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper.
Intindem jumatate din aluat pe un blat de lemn.
Intindem deasupra amestecul  de crema de branza si pesto.
Punem jumatatea cealalta de aluat si presam usor cu un sucitor.
Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de aluat de latimea dorita.
Luam pe rand fiecare fasie si tragand de ambele capete in acelasi timp o rasucim.
Asezam aluatul rasucit intr-o tava pe hartie de copt.
Ungem deasupra cu un ou batut bine si presaram susan.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc  iute pentru 25 de minute sau pana se rumenesc.
Le scoatem pe un gratar si le lasam sa se raceasca.






Rasucite cu crema de branza si pesto

Rasucite cu crema de branza si pesto

Rasucite cu crema de branza si pesto


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...