Recent Posts

joi, 12 august 2021

Piftie de porc la Crock-Pot

Piftie de porc la Crock-Pot

 Ingrediente:

  • 2 bucati ciolan porc
  • 2 bucati picioare porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2-3 foi de dafin
  • piper boabe
  • usturoi dupa gust
  • sare
Mod de preparare:

Taiem carnea in bucati potrivite.
Punem carnea intr-o oala acoperita cu apa rece si o tinem la foc pana la primele clocote. Oprim focul, lasam sa se raceasca  apa usor, apoi  spalam bine fiecare bucata de carne, dupa care le clatim  cu apa rece.Asezam carnea in vasul aparatului Crock-Pot pornit pe gatire lenta pentru 6 ore si acoperim cu apa rece.
Adaugamceapa intreaga curatata si morcovul curatat.
Adaugam boabele de piper si foile de dafin..
Timpul poate sa difere in functie de cat de batran a fost porcul.
Cand carnea se desprinde usor de pe oase este gata.Inainte de a oprin aparatul punem sarea dupa gust,
Scoatem carnea intr-un vas si o dezosam.
Strecuram zeama.
In zeama racita usor punem usturoi pisat dupa gust.
Asezam carnea in castroane.Putem aseza si felii de morcov.
Turnam zeama racita strecurata.
Acoperim vasele cu folie alimentara daca nu au capace si le dam la frigider pana a doua zi.





Piftie de porc la Crock-Pot


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...