Ingrediente:
- 600 gr carne de caprioara cu os
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 2 cartofi
- 1 lingura orez
- 200 gr rosii pasate
- sare
- piper negru macinat
- 1 lingura ulei
- leustean verde
Mod de preparare:
Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o depaseasca de 2-3 degete.Spumam bine si fierbem pana este moale.
Strecuram zeama intr-un alt vas pe care il punem la fiert/.Adaugam ceapa tocata fin, morcovul si pastarnacul taiat cubulete mici si cartoful cuburi mai mari.
Dupa 10 minute adaugam orezul.
Scoatem carnea de pe oase si o punem in ciorba impreuna cu rosiile.
Cand toate legumele sunt fierte potrivim de sare si piper, adaugam uleiul si mai dam cateva clocote.
Adaugam leusteanul si oprim focul.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu