Recent Posts

luni, 16 august 2021

Ciorba de caprioara cu rosii

 

Ciorba de caprioara cu rosii

Ingrediente:
  • 600 gr carne de caprioara cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 lingura orez
  • 200 gr rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei
  • leustean verde
Mod de preparare:
Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o depaseasca de 2-3 degete.Spumam bine si fierbem pana este moale.
Strecuram zeama intr-un alt vas pe care il punem la fiert/.Adaugam ceapa tocata fin, morcovul si pastarnacul  taiat cubulete mici si cartoful cuburi mai mari.
Dupa 10 minute adaugam orezul.
Scoatem carnea de pe oase si o punem in ciorba impreuna cu rosiile.
Cand toate legumele sunt fierte potrivim de sare si piper, adaugam uleiul si mai dam cateva clocote.
Adaugam leusteanul si oprim focul.



Ciorba de caprioara cu rosii

Ciorba de caprioara cu rosii



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...