Recent Posts

miercuri, 7 iulie 2021

Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

 

Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

Ingrediente:

  • biscuiti cu jeleu de portocale si ciocolata(cate2 de portie)
  • 500 gr iaurt  in stil grecesc cu ananas, portocale si mandarine
  • 200 ml smantana de frisca
  • 1 lingura zahar pudra cu aroma de vanilie
  • afine pentru servit
Mod de preparare:
Amestecam iaurtul cu smantana si zaharul pudra.
Pornim masina de inghetata si turnam amestecul.Peste 20 de minute va fi gata.
Montam turnuletele direct pe farfurii cu ajutorul unor discuri de inox.
Pentru fiecare turnulet asezam un biscuite jos, turnam inghetata, apoi mai asezam un biscuite.
Dam formele la congelator pentru cel putin 30 de minute sau pana in momentul servirii.\
Scoatem formele de la congelator cu 5 minute inainte de servire.
Desfacem discurile trecand un cutit prin interior.
Ornam cu afine.




Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale

Turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocale


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...