- 1 pulpa miel
- oregano
- cimbru
- piper cu usturoi
- boia dulce
- 150 ml vin roze
- 1 lingura ulei
- cartofi la cuptor si sos de usturoi pentru servit
Mod de preparare:
Curatam pulpa de piei si grasime si o crestam din loc in loc.
Presaram condimentele peste ea, apoi uleiul si o masam bine.
Asezam pulpa intr-un vas incapator si turnam vinul.
Acoperim cu folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 24 de ore.
Ocazional intoarcem pulpa pe partea cealalta, astfel incat sa stea toata in vin.
Pornim aparatul Crock-Pot pe slow pentru 4 ore si asezam pulpa impreuna cu zeama lasata.
Dupa ce timpul a trecut putem sa o punem 5 minute la cuptor pentru a se rumeni frumos.
Servim friptura cu cartofi la cuptor sau alte legume, dupa preferinta si sos de usturoi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu