Recent Posts

duminică, 4 iulie 2021

Pulpa de miel la Crock-Pot

 

Pulpa de miel la Crock-Pot


Ingrediente:

  • 1 pulpa miel
  • oregano
  • cimbru
  • piper cu usturoi
  • boia dulce
  • 150 ml vin roze
  • 1 lingura ulei
  • cartofi la cuptor si sos de usturoi pentru servit
Mod de preparare:

Curatam pulpa de piei si grasime si o crestam din loc in loc.
Presaram condimentele peste ea, apoi uleiul si o masam bine.
Asezam pulpa intr-un vas incapator si turnam vinul.
Acoperim cu folie de aluminiu si o dam la frigider pentru 24 de ore.
Ocazional intoarcem pulpa pe partea cealalta, astfel incat sa stea toata in vin.
Pornim aparatul Crock-Pot pe slow  pentru 4 ore si asezam pulpa impreuna cu zeama lasata.
Dupa ce  timpul a trecut putem sa o punem 5 minute la cuptor pentru a se rumeni frumos.
Servim friptura cu cartofi la cuptor sau alte legume, dupa preferinta si sos de usturoi.









Pulpa de miel la Crock-Pot
Pulpa de miel la Crock-Pot

Pulpa de miel la Crock-Pot

Pulpa de miel la Crock-Pot


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...