Recent Posts

luni, 1 martie 2021

Supa de bibilica cu fulgi de ou

 

Supa de bibilica cu fulgi de ou

Ingrediente:

  • o bucata  carne cu os(spate)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • piper boabe
  • sare
  • 2 foi de dafin
  • 1 ou
  • faina cate grame are oul
  • 1-2 linguri apa
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
Spalam carnea bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete.
Spumam cat este nevoie, adaugam piperul boabe si foile de dafin si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate.
Adaugam legumele curatate si taiate in bucati mari.Adaugam putina sare.
Fierbem la foc mic pana legumele sunt  moi,
Strecuram zeama si pastram in supa legumele care ne plac.
Completam cu apa cat este nevoie si potrivim de sare.
Punem oul intr-o cana si il cantarim. Adaugam tot atata faina si amestecam bine cu o furculita.
Adaugam 1-2 linguri apa rece astfel incat compozitia sa curga dar sa nu fie foarte moale.
Punem compozitia intr-o punga. Taiem un capat si turnam in fir subtire.
Lasam sa fiarba 5 minute.
Oprim focul si adaugam patrunjelul verde.






Supa de bibilica cu fulgi de ou


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...