Ingrediente:
- 500 gr ciuperci champignon brune
- 2-3 cartofi medii
- 150 gr amestec de masline(negre, kalamata, verzi)
- 2 linguri de ulei de masline
- sare roz de Himalaya
- piper negru macinat
- 2 catei de usturoi
- rozmarin
- oregano
- zeama de lamaie dupa gust
Mod de preparare:
Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le curatam si le taiem felii subtiri.
Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline si adaugam ciupercile.
Adaugam zeama de lamaie, un praf de sare si rozmarin si le lasam pana se rumenesc usor.
Asezam ciupercile intr-un castron.
Curatam cartofii si ii taiem in cubulete potrivite.
Ii punem la fiert in apa cat sa ii depaseasca si putina sare.
Fierbem pana intra usor furculita in ei, fara a se sfarama.
Scurgem cartofii,ii lasam sa se racoreasca si ii asezam peste ciuperci.
Adaugam usturoiul taiat fin,sare, piper, zeama de lamaie, oregano , maslinele si restul de ulei de masline si omogenizam usor.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu