Recent Posts

vineri, 19 martie 2021

Bors de bibilica cu gulii

 

Bors de bibilica  cu gulii

Ingrediente:
  • 700 gr carne de bibilica (aripi, pipote, inimi)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2-3 gulii
  • 1 lingura orez
  • 250 gr rosii tocate
  • sare
  • piper negru macinat
  • bors dupa gust
  • patrunjel verde
Mod de preparare:
Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece  cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete.
Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate.
Intre timp curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete.
Adaugam legumele si fierbem 10 minute, dupa care punem orezul si rosiile.
Fierbem separat borsul si il adaugat dupa ce este fiert si orezul.
Potrivim de sare si piper.
Adaugam patrunjelul si oprim focul.
Servim borsul fierbinte.









Bors de bibilica  cu gulii

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...