Recent Posts

duminică, 10 ianuarie 2021

Rulada aromata de porc

Rulada aromata de porc

 Ingrediente:

  • 1 bucata cotlet(700 gr)
  • sare
  • piper macinat
  • 1 legatura patrunjel verde
  •  cateva frunze de busuioc proaspete
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
  • boia dulce afumata
  • 150 ml vin alb sec
Mod de pregatire:

Spalam carnea si o tamponam bine cu un servet absorbant, Cu un cutit cu varf subtire taiem carnea astfel  sa o facem subtire.Punem bucata de carne pe un tocator si o batem cu un ciocan de snitele pentru a o subtia cat mai mult, pentru a o rula cu usurinta.
Presaram sare,  piper  si putin cimbru pe una din parti.
Mixam patrunjelul,busuiocul,usturoiul cu cele 2 linguri de ulei.
Pasta formata o intindem peste bucata de carne.
Rulam carnea.O inchidem cu ajutorul unor scobitori si o punem intr-o tava, nu inainte de a presara peste ea boia afumata.
Turnam vinul in tava, acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam la frigider peste noapte sau macar  cateva ore.
Ocazional intoarcem rulada.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, dupa care scoatem folia si o lasam sa se rumeneasca.






Rulada aromata de porc

Rulada aromata de porc

Rulada aromata de porc


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...