Ingrediente:
- 1 bucata cotlet(700 gr)
- sare
- piper macinat
- 1 legatura patrunjel verde
- cateva frunze de busuioc proaspete
- 3-4 catei de usturoi
- cimbru uscat
- 2 linguri ulei
- boia dulce afumata
- 150 ml vin alb sec
Mod de pregatire:
Spalam carnea si o tamponam bine cu un servet absorbant, Cu un cutit cu varf subtire taiem carnea astfel sa o facem subtire.Punem bucata de carne pe un tocator si o batem cu un ciocan de snitele pentru a o subtia cat mai mult, pentru a o rula cu usurinta.
Presaram sare, piper si putin cimbru pe una din parti.
Mixam patrunjelul,busuiocul,usturoiul cu cele 2 linguri de ulei.
Pasta formata o intindem peste bucata de carne.
Rulam carnea.O inchidem cu ajutorul unor scobitori si o punem intr-o tava, nu inainte de a presara peste ea boia afumata.
Turnam vinul in tava, acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam la frigider peste noapte sau macar cateva ore.
Ocazional intoarcem rulada.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, dupa care scoatem folia si o lasam sa se rumeneasca.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu