Recent Posts

duminică, 10 ianuarie 2021

Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii

 

Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii

Ingrediente:

  • 600  gr pulpa porc
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 linguri ulei
  • 1 conserva de rosii
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • cimbru uscat
  • usturoi
Mod de preparare:

Spalam carnea si o taiem in bucati potrivite.
Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin.
Intr-o tava turnam uleiul, punem ceapa , apoi bucatile de carne.
Dam tava la cuptorul preincalzit  pana ceapa se inmoaie si carnea incepe sa se rumeneasca usor, iar apa lasata de carne a scazut.


Adaugam rosiile mixate, pasta de ardei, si condimentele, mai putin usturoiul.

Lasam la cuptor pana se leaga sosul.

Scoatem tava si adaugam usturoiul pisat.

Servim cu o garnitura la alegere.



Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii

Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...