Recent Posts

miercuri, 9 decembrie 2020

Mancare de ciuperci cu piept de pui la Crock-Pot

 

Mancare de ciuperci cu piept de pui la Crock-Pot

Ingrediente:
  • 350 gr piept de pui
  • 1 ceapa
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 100 gr rosii pasate
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 50 ml vin alb sec
  • 100 ml apa calda
  • rozmarin uscat
  • marar verde
  • 1 lingurita amidon
Mod de preparare:
Taiem pieptul de pui in bucati de marime potrivita.
Tocam ceapa fin dupa ce a fost curatata si spalata.
Spalam rapid ciupercile sub un jet de apa, le scurgem intr-o sita si le taiem in sferturi, dupa ce am taiat putin din piciorus.
Pornim aparratul pe functia de sotare,
Dupa ce s-a incalzit si aparatul scoate sunetul caracteristic adaugam uleiul, pieptul de pui si ceapa.
Rumenim 2-3 minute, dupa care mutam aparatul pe functia de gatire lenta pentru 4 ore si adaugam ciupercile,rosiile, vinul, apa.
Punem capacul si lasam sa treaca timpul.
Cu jumatate de ora inainte adaugamsare, piper, rozmarin si  amidonul diluat in2 linguri apa rece si omogenizam.Cand aparatul s-a oprit (se va comuta pe functia de pastrare  la cald) adaugam mararul.






Mancare de ciuperci cu piept de pui la Crock-Pot




Mancare de ciuperci cu piept de pui la Crock-Pot



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...