Recent Posts

vineri, 30 octombrie 2020

Ciorba de gulii la Crock-Pot

 

Ciorba de gulii la Crock-Pot

Ingrediente:

  • 2 gulii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 200 gr carne de pui taiata bucati
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura orez
  • sare
  • piper negru macinat
  • maghiran 
  • patrunjel verde
  • 2 galbenusuri
  • 150 ml iaurt grecesc 10%
Mod de preparare:

Curatam si spalam legumele.
Taiem guliile cubulete, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele.
Intr-o tigaie rumenim la foc iute in uleiul incins carnea de pui.
In vasul aparatului Crock-Pot toate legumele si carnea cu tot cu ulei.
Acoperim cu apa si lasam  2 ore pe High.
Adaugam orezul si mai lasam 1 ora.
Inainte cu 15 minute adaugam sare, piper. maghiran.
Intr-un castron batem iaurtul cu galbenusurile si turnam zeama fierbinte peste ele, amestecand continuu.
Turnam amestecul in vasull aparatului si asteptam sa se ridice iar temperatura fara a mai da in clocot.
Oprim aparatul si presaram patrunjelul verde tocat fin.




Ciorba de gulii la Crock-Pot


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...