Ingrediente:
- 2 gulii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 200 gr carne de pui taiata bucati
- 2 linguri ulei
- 1 lingura orez
- sare
- piper negru macinat
- maghiran
- patrunjel verde
- 2 galbenusuri
- 150 ml iaurt grecesc 10%
Mod de preparare:
Curatam si spalam legumele.
Taiem guliile cubulete, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele.
Intr-o tigaie rumenim la foc iute in uleiul incins carnea de pui.
In vasul aparatului Crock-Pot toate legumele si carnea cu tot cu ulei.
Acoperim cu apa si lasam 2 ore pe High.
Adaugam orezul si mai lasam 1 ora.
Inainte cu 15 minute adaugam sare, piper. maghiran.
Intr-un castron batem iaurtul cu galbenusurile si turnam zeama fierbinte peste ele, amestecand continuu.
Turnam amestecul in vasull aparatului si asteptam sa se ridice iar temperatura fara a mai da in clocot.
Oprim aparatul si presaram patrunjelul verde tocat fin.






0 comentarii:
Trimiteți un comentariu