Ingrediente:
- 3 pulpe pui superioare
- 400 gr naut din conserva sau fiert in prealabil
- 2 rosii mai mari
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 linguri ulei
- sare
- piper macinat
- 2 foi de dafin
- cimbru uscat
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Punem in vasul aparatului Crock-Pot rosiile tocate marunt, ceapa taiata fin si morcovul rondele.
Taiem pulpele in jumatati. le spalkam bine si le scurgem.
Intr-o tigaie in uleiul incins le rumenim rapid pe ambele parti.
Punem pulpele impreuna cu uleiul peste legume si adaugam apa cat sa le cuprinda.
Punem capacul vasului si pornim aparatul pe functia High pentru 3 ore.
Cu 15 minute inainte punem foile de dafin, sare, piper si cimbru.
Cand mancarea e gata oprim aparatul si adaugam patrunjelul verde tocat fin.






0 comentarii:
Trimiteți un comentariu