Tocanita de porc cu ciuperci la multicooker
Ingrediente:
- 600 gr spata de porc
- 2 cepe
- 1 morcov mare
- 700 gr ciuperci champignon mai mici
- 1 conserva rosii
- 2 linguri pasta de tomate
- sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
- piper negru macinat
- rozmarin uscat
- 2 linguri de ulei
- 2 foi de dafin
Mod de preparare:
Taiem spata in cubulete mai maricele. Pornim aparatul pe optiunea Fry, punem uleiul si carnea. Amestecam ocazional pana carnea se albeste bine pe toate partile. Adaugam ceapa tocata fin. Amestecam ocazional, iar cand aceasta devine translucida, punem si morcovul curatat, spalat si taiat rondele.
Lasam sa se inmoaie si morcovul putin, apoi adauga apa calda cat sa cuprinda carnea si pornim aparatul pe optiunea Stew pentru o ora. Daca este nevoie prelungim timpul.Cand carnea este destul de moale adaugam conserva de rosii, pasta de tomate, foile de dafin,sare, piper.
Cand sosul incepe sa se lege adaugam ciupercile curatate si taiate in jumatati.
Adaugam rozmarinul si lasam pana se leaga sosul.Servim tocanita cu patrunjel verde tocat deasupra si mamaliga.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu