Recent Posts

duminică, 29 octombrie 2017

Prajitura cu crema de branza, mango si ananas

Prajitura cu crema de branza, mango si ananas


Prajitura cu crema de branza, mango si ananas

Ingrediente:

blat:
  • 12 linguri apa
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • faina cat cuprine(600-700 gr)
umplutura:
  • 650 gr branza dulce
  • 2-3 linguri zahar
  • 3 oua
  • 2 linguri amidon
  • 1/2 mango
  • 100 gr ananas cubulete din compot
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar pudra ptr decor
  • 2 linguri gris

Mod de preparare:

Punem la foc intr-o craticioara apa si zaharul. Amestecam pana zaharul s-a topit, dam jos si lasam sa se raceasca. Cand a ajuns la temperatura camerei punem uleiul, ouale, un praf de sare, omogenizam, apoi adaugam cacaua, praful de copt, bicarbonatul si cate putina faina. Cand aluatul este  sufient de dens, il scoatem pe un blat de lemn infainat si mai adaugam cate putina faina, pana nu se mai lipeste de maine. Il acoperim cu un prosop si il lasam deoparte pana facem umplutura.
Pentru umplutura mixam branza cu zaharul,ouale, amidonul, zaharul vanilat. Adaugam fructele taiate cubulete si omogenizam.
Prajitura cu crema de branza, mango si ananas

Impartim aluatul in 2 parti egale. Intindem cu sucitorul o foaie cat tava si o asezam in tava pe hartie de copt. O intepam cu furculita din loc in loc, presaram grisul, apoi punem crema. Intindem cea de-a doua foaie si o asezam deasupra. O intepam cu furculita din loc in loc . Dam tava la cuptor pana trece proba scobitorii.
Lasam prajitura sa se raceasca, presaram deasupra zahar pudra si o portionam.
Prajitura cu crema de branza, mango si ananas

Prajitura cu crema de branza, mango si ananas

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...