Biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata
Nu am facut de mult biscotti, si cum aveam drept tema de casa de la fiul meu niste prajituri care sa reziste cateva zile si usor de luat la pachet m-am gandit imediat la o portie de biscotti cu aromele mele preferate.
Ingrediente:
- 2/3 cana alune prajite nesarate
- 2 cani faina alba+ ptr masa de lucru
- 1/2 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat
- scortisoara
- un praf de sare
- 1 cana zahar tos
- 1/4 cana cafea tare
- 2 lg lapte
- 1 ou mare
- 100 gr ciocolata neagra
Mod de preparare:
Cernem faina intr-un castron.Adaugam restul ingredientelor, mai putin alunele si ciocolata. Amestecam bine, pana obtinem un aluat omogen. Taiem ciocolata bucatele mici si sfaramam putin alunele.Le adaugam si pe acestea.
Presaram putina faina pe un blat de lemn si punem compozitia. O impartim in 2 parti egale, din care facem 2 suluri pe care le asezam intr-o tava pe hartie de copt, apoi le presam putin.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu