Cartofi taranesti cu carnati
Ingrediente:
- 600 gr cartofi
- 200 gr carnat picant si adumat
- 1 lingura ulei
- 2 cepe
- sare
- piper negru macinat
- boia dulce
- cimbru uscat
Mod de preparare:
Spalam bine cartofii si ii fierbem in coaje in apa cu sare pana sunt moi, dar nu se sfarama.
Taiem carnatul feliute si il punem la prajit in ulei. Cand s-a rumenit il scoatem pe o farfurie, iar in grasimea ramasa punem ceapa tocata fin. Adaugam putina sare si cate putina apa pana ceapa se inmoaie. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam boiaua. Cand cartofii sunt gata, ii scugem, ii descojim si ii taiem cubulete mai mici. Ii punem in tigaie peste ceapa, adaugam sare dupa gust, piper si cimbru si carnatii prajiti. Amestecam cu grija sa nu sfaramam carofii si ii servim imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu