Publicat de
Ecaterina Mihaela
Salata de ciuperci la gratar
Ingrediente:
- 1 capatana salata verde
- 2-3 castraveti proaspeti
- 400 gr ciuperci chapignon
- marar verde
- 2-3 catei usturoi
- sare
- piper negru macinat
- 1 lingura ulei de masline
- zeama de lamaie
Mod de preparare:
Stergem bine ciupercile, le taiem din picioruse, apoi le presaram cu putina sare.Le punem pe gratarul incins, pe ambele parti.Dupa ce sunt gata le scoatem intr-un castron. Intre timp spalam salata verde si o taiem fasii. Curatam castravetele si il taiem semirondele. Tocam fin mararul si usturoiul. Punem intr-un castron toate ingredientele, adaugam sare, piper negru macinat, zeama de lamaie si uleiul de masline si amestecam usor. Servim salata imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu