Pasca cu ciocolata si fructe tropicale
Ingrediente:
- 700 gr branza
- 300 gr smantana2
- 2 plicuri budinca de ciocolata
- 150 gr zahar
- 4 oua
- un praf de sare
- 1 lingura rom
- 1 plic zahar vanilat
- 1 compot fructe tropicale
- zahar pudra si bomboane in forma de oua ptr decor
Mod de preparare:
Scurgem branza bine si o mixam impreuna cu zaharul, galbenusurile, romul, zaharul vanilat. Adaugam praful de budinca, omogenizam. Batem albusurile cu un praf de sare si le adaugam la compozitie.Amestecam usor si turnam compozitia intr-o forma de tort cu inel, tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra fructele din compot bine scurse si le impingem usor cu dosul unei linguri. Dam forma la cuptor la foc mediu pana este gata(marginile incep sa rumeneasca)Scoatem pasca si o lasam sa se raceasca.
Inainte de o felia cernem deasupra zahar pudra si ornam cu bombonele.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu