Recent Posts

joi, 18 mai 2017

Macrou la gratar cu salata de fasole rosie si spanac

Macrou la gratar cu salata de fasole rosie si spanac

Macrou la gratar cu salata de fasole rosie si spanac

Ingrediente:

  • 3 bucati macrou
  • 1 conserva fasole rosie
  • 300 gr spanac 
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura ulei de masline
  • otet balsamic

Mod de preparare:

Curatam pestele, ii spalam bine, il scurgem, il crestam oblic de 2-3 ori pe ambele parti si il presaram cu sare si piper.Il lasam la rece 1/2 de ora dupa care il frigem pe gratarul incins .
Pentru garnitura scurgem conserva de fasole si o amestecam cu spanacul spalat si sters bine,ceapa rosie tocata marunt, sare, piper, ilei e masline si otet balsamic.
Macrou la gratar cu salata de fasole rosie si spanac


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...