Publicat de
Ecaterina Mihaela
Cartofi noi la tigaie cu ciuperci si marar
Ingrediente:
- 400 gr cartofi noi
- 400 gr ciuperci chapignon brune
- sare
- piper negru macinat
- marar verde
- 1 lingura ulei de masline
- 30 gr unt
Mod de preparare:
Curatam cartofii cu un burete aspru si ii spalam bine. Ii punem intr-o oala, ii acoperim cu apa, adaugam putina sare si ii fierbem 10 minute.Ii scurgem si ii taiem in bucati mai mici. Intr-o tigaie imcintam uleiul si adaugam bucatile de cartofi. Le rumenim usor pe toate partile.
Curatam ciupercile, le taiem felii si le punem intr-o alta tigaie impreuna cu untul. Le lasam sa scada si adaugam sare si piper. Punem ciupercile peste cartofi, amestecam usor si adaugam mararul verde tocat fin. Servim imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu