Recent Posts

joi, 18 mai 2017

Cartofi noi la tigaie cu ciuperci si marar

Cartofi noi la tigaie cu ciuperci si marar

Cartofi noi la tigaie cu ciuperci si marar




Ingrediente:

  • 400 gr cartofi noi
  • 400 gr ciuperci chapignon brune
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • 1 lingura ulei de masline
  • 30 gr unt

Mod de preparare:

Cartofi noi la tigaie cu ciuperci si marar

 Curatam cartofii cu un burete aspru si ii spalam bine. Ii punem intr-o oala, ii acoperim cu apa, adaugam putina sare si ii fierbem 10 minute.Ii scurgem si ii taiem in bucati mai mici. Intr-o tigaie imcintam uleiul si adaugam bucatile de cartofi. Le rumenim usor pe toate partile.

Curatam ciupercile, le taiem felii si le punem intr-o alta tigaie impreuna cu untul. Le lasam  sa scada si adaugam sare si piper. Punem ciupercile peste cartofi, amestecam usor si adaugam mararul verde tocat fin. Servim imediat.

Cartofi noi la tigaie cu ciuperci si marar



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...