Publicat de
Ecaterina Mihaela
Tagliattelle cu cod, capere si smantana
Ingrediente:
- 200 gr tagliattelle de casa
- 200 gr file de cod
- 50 gr capere
- 200 gr smantana
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper negru macinat
- oregano uscat
- parmezan ras
- frunze verzi de busuioc
Mod de preparare
Punem pastele la fiert in apa clocotita sarata, apoi le scurgem si astram putina apa
Taiem codul feliute subtiri si il tragem intr-o tigaie in uleiul incins. Cand incepe sa se rumeneasca usor adaugam un polonic din apa in care au fiert pastele, smantana, piper negru macinat, caperele si oregano. Fierbem cateva minute, pana sosul incepe sa se ingroase si adaugam pastele scurse. Stingem focul. Amestecam usor si impartim pastele pe 2 farfurii. Presaram deasupra parmezan ras si frunze de busuioc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu