Publicat de
Ecaterina Mihaela
Ciorba de cartofi cu perisoare
Ingrediente:
- 400 gr carne tocata porc
- 3 cartofi
- 1 ceapa
- 1 lingura pasta de ardei
- 150 ml bulion
- sare
- piper negru macinat
- cimbru uscat
- 1 lingura gris
- 1 ou
- marar verde
- zeama de varza dupa gust
Mod de preparare:
Amestecam intr-un castron carnea tocata cu ceapa tocata fin,sare, piper, grisul si oul.Omogenizam bine si formam perisoarele pe care le punem pe un tocator de lemn.
Punem la fiert o oala cu apa. Cand a inceput sa clocoteasca adaugam perisoarele, pe care le lasam sa fiarba 10 minute. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Adaugam carofii, pasta de ardei, cimbru si lasam sa fiarba la foc mic 15 minute. Adaugam bulionul, zeama de varza clocotita separat, piper, sare daca mai este nevoie si mai dam cateva clocote. Adaugam mararul si stingem focul. Acoperim vasul si lasam ciorba cateva minute, apoi o servim.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu