Tagliatelle cu ficatei de pui in sos de rosii
Ingrediente:
- 250 gr ficatei de pui
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 300 ml sos de rosii
- 1 lingurita zahar
- sare
- piper negru macinat
- busuioc uscat
- oregano
- 200 gr tagliatelle de casa
- parmezan ras
- busuioc verde ptr decor
Mod de preparare:
Curatam ficateii de pielite , ii spalam si ii taiem cubulete mai mici. Curatam usturoiul si il feliem.Incintam uleiul de masline intr-o tigaie si punem usturoiul. Il lasam cateva seunde si punem ficateii. Ii amestecam usor pana incep sa se rumeneasca usor pe toate partile. Stingem cu sosul de rosii, adaugam sare, piper, busuioc, oregano, zaharul si fierbem pana sosul scade si se ingroase. Intre timp fierbem pastele al dente. Scurgem pastele si le adaugam peste sos. Amestecam usor si stingem focul. Servim pastele decorate cu parmezan ras si frunze verzi de busuioc.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu