Publicat de
Ecaterina Mihaela
Mancare de mazare cu ciuperci si pui
Ingrediente:
- 6 pulpe de pui dezosate
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei
- 400 gr mazare congelata
- 1 borcan ciuperci feliate
- sare
- piper negru macinat
- 2 foi de dafin
- 1 lingura pasta de gogosari
- 2 linguri pasta de rosii
- cimbru uscat
- maghiran uscat
- 1 lingurita zahar
Mod de preparare:
Curatam ceapa si o tocam fin.In uleiul incins punem pulpele spalate si scurse la prajit. Dupa ce si-au schimbat culoarea pe toate partile, adaugam ceapa. Lasam ceapa sa se inmoaie si adaugam mazarea. Stingem cu apa cat sa acopere mazarea, adaugam foile de dafin si cimbru, acoperim cratita si fierbem la foc mic.Cand mazarea a fiert adaugam ciupercile, pasta de gogosari, pasta de rosii, sare, piper, maghiran, zaharul si mai fierbem 5 minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu