Recent Posts

miercuri, 11 ianuarie 2017

Pulpe de pui cu ciuperci si smantana

Pulpe de pui cu ciuperci si smantana




Pulpe de pui cu ciuperci

Ingrediente:

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 1 ceapa
  • 500 gr ciuperci champignon
  • sare
  • piper negru macinat
  •  rozmarin
  • 200 ml vin alb sec
  • 300 gr smantana
  • 1 lingura ulei
  • 30 gr unt
  • patrunjel verde ptr decor

Mod de preparare:

Pulpe de pui cu ciuperci

 Curatam bine pulpele, eventual le parporim putin daca mai au pene, le spalam bine, le scurgem si le dam cu sare si piper.Incintam uleiul intr-o tigaie si le punem la prajit pe rand, pe toate partile.

Cand s-au rumenit frumos.le scoatem pe o farfurie.

In uleiul ramas  de la pui punem untul, apoi punem la calit ceapa tocata fin. Cand ceapa a devenit translucida adaugam ciupercile taiate lame subtiri. Punem capacul si lasam ciupercile sa se inmoaie in zeama lor. Cand zeama a scazut adaugam vinul caldut si lasam sa fiarba pana  zeama scade de jumatate. Adaugam smantana, sare, piper, rozmarin, punem pulpele inapoi si lasam sa  mai fiarba 5 minute,  pana sosul se leaga

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...