Carnati de casa in sos de rosii
Ingrediente:
- 4 bucati carnati de casa
- 1 ceapa rosie
- 1 conserva de rosii
- 200 gr rosii cherry galbene
- sare
- piper negru macinat
- busuioc si oregano uscat
- 1 lingura ulei de masline
- patrunjel verde pentru decor
Mod de preparare:
Curatam ceapa si o taiem in 6-8 bucati in functie de cat este de mare. Asezam carnatii intr-o tava , alaturi de ceapa si stropim cu ligura de ulei de masline. Acoperim cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor.Ceapa se va inmuia in zeama lasata de carnat. Dupa 15-20 de minute scoatem folia de aluminiu si lasam carnatul sa se rumeneasca. Dupa ce zeama a scazut de jumatate si carnatii s-au rumenit frumos adaugam conserva de rosii mixata, rosiile cherry, sare, piper, busuioc si oregano. Lasam tava la cuptor pana sosul se ingroase.Servim carnatii cu piure de cartofi sau mamaliga.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu