Cartofi in sos picant de rosii cu oua
Mic dejun de weekend, brunch,ptanz rapid sau cina? Ce doriti !
Ingrediente:
- 2-3 cartofi medii
- 3 oua
- sos de rosii(1 ceapa, 1 catel de usturoi,1 conserva rosii mixata,1 lingura ulei de masline chilli, piper negru macinat, sare, busuioc uscat)
- 1 lingura ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Curatam cartofii , ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare pentru 10 minute, apoi ii scurgem.Intr-o craticioara pregatim sosul.Curatam ceapa si usturoil fin. In uleiul de masline incins calim ceapa, pana devine translucida, apoi adaugam usturoiul. Stingem cu conserva de rosii mixata, adaugam sare, piper, chilli ,busuiocul si lasam sa fiarba pana sosul se ingroase.
Intr-o lingura de ulei de masline incins punem cuburile de cartofi. Amestecam usor sa se rumeneasca putin, apoi adaugam in tigaie sos de rosii cat sa cuprinda cartofii. Facem cu lingura 3 adancituri si spargem cate un ou. Dam tigaia la cuptor pana ouale sunt legate.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu