Macrou aromat cu legume in sos de rosii
Ingrediente:
- 2 bucati macrou
- 200 gr fasole verde congelata
- 100 gr rosii cherry galbene
- 1 ardei gras rosu
- sare
- piper negru macinat
- chili
- amestec de frunze si seminte de fenicul uscate
- 2 linguri ulei
- 2-3 foi de dafin
- 1 conserva de rosii mixata
Mod de preparare:
Curatam pestele, il spalam bine si il scurgem. Il crestam putin si il condimentam atat pe interior, cat si pe exterior cu sare, piper, chili si fenicul. Il lasam 10-15 minute, il asezam in tava, il stropim cu ulei, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor timp de 15-20 de minute.Dam folia jos si asezam in tava in zeama lasata de peste fasolea verde, rosiile cherry taiate in jumatati si ardeiul taiat felii. Dam tava inapoi la cuptor pentru 10 minute, apoi turnam conserva de rosii mixata, sare, piper, chili, foi de dafin. Lasam pestele la cuptor pana sosul scade si legumele se inmoaie, dar isi pastreaza forma.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu