Recent Posts

joi, 26 ianuarie 2017

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

 Ingrediente:

  • 500 gr pulpa de porc
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr masline kalamata
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano si busuioc uscat
  • 2  linguri pasta de gogosari
  • 300 ml bulion
  • 1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate. Adaugam ciupercile curatate, pasta de gogosari, bulionul,sare, piper,zaharul,oregano , busuiocul si maslinele. Fierbem pana sosul scade si se ingroase. Servim cu orez sau cartofi.

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

 

 



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...