Recent Posts

joi, 26 ianuarie 2017

Pulpe de pui cu legume

Pulpe de pui cu legume

Pulpe de pui cu legume


Ingrediente:

  • 5 pulpe inferioare de pui
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 150 gr fasole verde congelata
  • 6-8 ciuperci taiate in sferturi
  • sare
  • piper negru macinat
  • boia iute
  • rozmarin
  •  cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 lingurite amidon

Mod de preparare:

Curatam pulpele , le crestam de 2-3 ori si le presaram cu sare, piper, boia iute si rozmarin. Le lasam 15 minute , apoi le punem  intr-o cratita in uleiul incins, acoperite cu un capac. Le intoarcem ocazional pana se rumenesc pe toate partile si le scoatem pe o farfurie.
Intre timp curatam morcovii si ii taiem  betisoare de 3-4 cm.Curatam ciupercile si le taiem in sferturi.Dupa ce scoatem carnea punem morcovii in uleiul in care am prajit carnea.Ii lasam sa se inmoaie putin, apoi adaugam ciupercile si fasolea verde. Punem carnea inapoi, adaugam apa cat sa cuprinda legumele, sare, piper, cimbru, foi de dafin si lasam sa fiarba 10 minute.Amestecam amidonul cu 2-3 linguri apa rece, adaugam putina zeama calda de la mancare si turnam in cratita. Mai   dam cateva clocote (5 minute) si stingem focul.
Servum mancarea cu cartofi copti.
Pulpe de pui cu legume

Pulpe de pui cu legume
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...