Pulpe de pui cu legume
Ingrediente:
- 5 pulpe inferioare de pui
- 2 linguri ulei
- 2 morcovi
- 150 gr fasole verde congelata
- 6-8 ciuperci taiate in sferturi
- sare
- piper negru macinat
- boia iute
- rozmarin
- cimbru
- 2 foi de dafin
- 2 lingurite amidon
Mod de preparare:
Curatam pulpele , le crestam de 2-3 ori si le presaram cu sare, piper, boia iute si rozmarin. Le lasam 15 minute , apoi le punem intr-o cratita in uleiul incins, acoperite cu un capac. Le intoarcem ocazional pana se rumenesc pe toate partile si le scoatem pe o farfurie.Intre timp curatam morcovii si ii taiem betisoare de 3-4 cm.Curatam ciupercile si le taiem in sferturi.Dupa ce scoatem carnea punem morcovii in uleiul in care am prajit carnea.Ii lasam sa se inmoaie putin, apoi adaugam ciupercile si fasolea verde. Punem carnea inapoi, adaugam apa cat sa cuprinda legumele, sare, piper, cimbru, foi de dafin si lasam sa fiarba 10 minute.Amestecam amidonul cu 2-3 linguri apa rece, adaugam putina zeama calda de la mancare si turnam in cratita. Mai dam cateva clocote (5 minute) si stingem focul.
Servum mancarea cu cartofi copti.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu