Recent Posts

miercuri, 30 noiembrie 2016

Briose cu dovleac, merisoare si crema de branza

Briose cu dovleac, merisoare  si crema de branza

Briose cu dovleac, merisoare  si crema de branza

 Ingrediene:

 3 oua
-130 gr zahar
-300 gr faina
-250 gr piure de dovleac
-5 linguri ulei
-scortisoara macinata
-un praf de sare
-100 gr merisoare
5 gr praf de copt
-5 gr bicarbonat
-1 plic zahar vanilat
-250 gr crema de branza+3 linguri zahar+1 ou ptr umplutura
-zahar pudra ptr decor

Mod de preparare: 

Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul.Amestecam crema de branza cu zaharul si oul si le lasam deoparte ptr umplutura. Mixam intr-un castron piureul de dovleac rece cu ouale, zaharul, uleiul, scortisoara, sarea si zaharul vanilat. Adaugam merisoarele, apoi faina.
Pregatim 12 forme de briose. Punem cate o lingura compozitie, impartim crema de branza, apoi asezam deasupra restul compozitiei. Dam briosele la cuptor la foc mediu aproximativ 20-25 minute, pana incep sa se rumeneasca.Servim briosele presarate cu zahar pudra.
 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...