Briose cu dovleac, merisoare si crema de branza
Ingrediene:
3 oua
-130 gr zahar
-300 gr faina
-250 gr piure de dovleac
-5 linguri ulei
-scortisoara macinata
-un praf de sare
-100 gr merisoare
5 gr praf de copt
-5 gr bicarbonat
-1 plic zahar vanilat
-250 gr crema de branza+3 linguri zahar+1 ou ptr umplutura
-zahar pudra ptr decorMod de preparare:
Intr-un vas amestecam faina cu praful de copt si bicarbonatul.Amestecam crema de branza cu zaharul si oul si le lasam deoparte ptr umplutura. Mixam intr-un castron piureul de dovleac rece cu ouale, zaharul, uleiul, scortisoara, sarea si zaharul vanilat. Adaugam merisoarele, apoi faina.
Pregatim
12 forme de briose. Punem cate o lingura compozitie, impartim crema de
branza, apoi asezam deasupra restul compozitiei. Dam briosele la cuptor
la foc mediu aproximativ 20-25 minute, pana incep sa se
rumeneasca.Servim briosele presarate cu zahar pudra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu