Recent Posts

miercuri, 30 noiembrie 2016

Supa de praz cu perisoare

Supa de praz cu perisoare

Supa de praz cu perisoare


 Ingrediente:

  • -3 tije praz
    -400 gr carne tocata (porc sau in amestec)
    -1 lingura orez
    -1 ou
    -1 morcov
    -sare
    -piper negru macinat
    -1 lingura ulei

    Mod de preparare:

     
    Curatam morcovul si il taiem cubulete. Spalam tijele de praz  le curatam si le taiem rondele de aproximativ 1 cm .
    Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs, sare, piper negru macinat si oul.
    Incintam  uleiul intr-o oala si adaugam morcovii taiati cubulete.Ii lasam cateva minute, apoi adaugam prazul. Amestecam ocazional  2-3 minute, sa se inmoaie usor, apoi stingem cu apa. Lasam sa dea 2-3 clocote, apoi formam perisoare din carnea tocata , pe care le punem in oala. Fierbem pana carnea si orezul sunt gata.Daca este nevoie completam cu apa, si potrivim gustul de sare si piper. Servim supa fierbinte
    Supa de praz cu perisoare
     



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...