Supa de praz cu perisoare
Ingrediente:
- -3 tije praz-400 gr carne tocata (porc sau in amestec)-1 lingura orez-1 ou-1 morcov-sare-piper negru macinat-1 lingura ulei
Mod de preparare:
Curatam morcovul si il taiem cubulete. Spalam tijele de praz le curatam si le taiem rondele de aproximativ 1 cm .Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs, sare, piper negru macinat si oul.Incintam uleiul intr-o oala si adaugam morcovii taiati cubulete.Ii lasam cateva minute, apoi adaugam prazul. Amestecam ocazional 2-3 minute, sa se inmoaie usor, apoi stingem cu apa. Lasam sa dea 2-3 clocote, apoi formam perisoare din carnea tocata , pe care le punem in oala. Fierbem pana carnea si orezul sunt gata.Daca este nevoie completam cu apa, si potrivim gustul de sare si piper. Servim supa fierbinte
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu