Recent Posts

miercuri, 7 septembrie 2016

Ciorba de miel cu cartofi si oregano

Ciorba de miel cu cartofi si oregano


Ciorba de miel cu cartofi si oregano

Ingrediente pentru Ciorba de miel cu cartofi si oregano:

  • 700 gr carne de miel cu os
  • 1 ceapa rosie 
  • 3-4 cartofi
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano
  • 1 lingura ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • 2 galbenusuri
  • 300 gr iaurt grecesc

 Mod de preparare pentru Ciorba de miel cu cartofi si oregano:

Spalam bine carnea taiata bucati si o punem la fiert. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Fierbem carnea pana se inmoaie bine.
Tocam ceapa fin, iar cartofii ii curatam si ii taiem cuburi mai mari.
In uleiul de masline calim ceapa pana devine translucida, apoi adaugam cartofii. Stingem cu  zeama de la carnea de miel, adaugam si carnea si lasam sa fiarba 1r minute. Adaugam sare, piper, oregano uscat si mai lasam sa fiarba 5 minute. Amestecam intr-un castron iaurtul, zeama de lamaie si galbenusurile. Turnam ciorba fierbinte peste ele, amestecand continuu, apoi turnam amestecul in oala cu ciorba, fara a o mai clocoti. 
Servim ciorba fierbinte .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...