Publicat de
Ecaterina Mihaela
Ghiveci de legume
Ingrediente pentru Ghiveci de legume:
- 300 gr conopida
- 300 gr varza tocata fin
- 200 gr morcov taiat rondele
- 150 gr cartofi taiati cubulete
- 2 tije de praz taiate rondele
- 400 ml bulion
- 50 gr ulei
- sare
- piper negru macinat
- cimbru
- 2 foi de dafin
Mod de preparare pentru Ghiveci de legume:
Spalam legumele si le taiem. Incintam uleiul, apoi adaugam pe rand, prazul, morcovii,conopida,varza, iar la sfarsit cartofii. Amestecam usor, pana legumele se inmoaie. Adaugam apa ct sa cuprinda legumele si le fierbem 10 minute. Adaugam bulionul, sare, piper, cimbru, foile de dafin si dam vasul la cuptor pana scade zeama. Servim ghiveciul cald sau rece cu smantana.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu