Recent Posts

duminică, 17 iulie 2016

Inghetata de revent si flori de hibiscus

Inghetata de revent si flori de hibiscus




Inghetata de revent si flori de hibiscus

Ingrediente pentru Inghetata de revent si flori de hibiscus:

  • 250 gr revent
  • o mana flori de hibiscus uscate
  • 500 gr smantana de frisca
  • 2-3 linguri de zahar sau dupa gust

Mod de preparare pentru Inghetata de revent si flori de hibiscus:

 In 200 ml apa punem florile de hibiscus. Le dam 2-3 clocote, apoi stingem focul, acoperim vasul si le lasam 10-15 minute la infuzat.

Spalam tijele de revent si le taiem cubulete. Le punem intr-o craticioara si peste ele scurgem apa de pe florile de hibiscus.Pastram florile pentru a orna cu ele inghetata. Adaugam zaharul si fierbem cateva minute pana tijele se inmoaie. Mixam bine compozitia si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit fie batem smantana usor si o amestecam cu crema, apoi o dam la congelator pentru cateva ore, fie  le punem la masina de inghetata.

Servim inghetata  ornata cu florile de hibiscus pastrate.

Inghetata de revent si flori de hibiscus

Inghetata de revent si flori de hibiscus



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...