Bulgur cu ciuperci si spanac
Asa cum deja stim bulgurul este o sursa de carbohidrati, fier, vitamine din grupul B si magneziu.
Ingrediente pentru Bulgur cu ciuperci si spanac:
- 1 ceasca bulgur
- 200 gr ciuperci roaspete
- 150 gr spanac proaspat
- sare
- piper negru macinat
- 1 lingura ulei
Mod de preparare pentru Bulgur cu ciuperci si spanac:
Treceti rapid ciupercile printr-un jet de apa, le stergeti , apoi le taiati felii.
Curatati spanacul bine, il spalati in cateva ape, apoi il lasam la scurs.
Bulgurul impreuna cu 2 cesti de apa si putina sare il punem la fiert pana ce absoarbe toata apa si se inmoaie.
Incintam uleiul si punem ciupercile la calit. Cand ciupercile nu mai lasa apa si s-au inmuiat adaugam spanacul, sare si piper dupa gust. Amestecam usor si stingem focul. Adaugam bulgurul fiert si amestecam usor.
Servim imediat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu