Briose cu sos de cirese
Daca tot am facut sosul de cirese am zis sa fac si niste briose cu cacao, preferatele noastre. Reteta este destul de simplu, se fac si se mananca imediat.
Ingrediente pentru Briose cu sos de cirese:
- 1 ou
- 300 ml iaurt
- 80 ml ulei
- un praf de sare
- 120 gr zahar
- 275 gr faina
- 3 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita bicarbonat
- piper roz macinat(optional)
Mod de preparare pentru Briose cu sos de cirese:
Intr-un vas inalt mixam oul, iaurtul si uleiul si turnam amestecul peste ingredientele solide. Amestecam bine compozitia si turnam amestecul rezultat fie in 12 forme mici de briose, fie in 6 forme mari unse cu unt.
Dam formele la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trec proba scobitorii(aprox 15-20 de minute).
Scoatem briosele din cuptor cand sunt gata, le lasam 2 minute sa se racoreasca, apoi le scoatem din forma si le lasam sa se raceasca pe un suport.
Servim briosele cu sos de cirese.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu