Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie
Ingrediente pentru Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie:
- 3 pulpe superioare de pui
- 1 portocala mare sau 2 mici
- 1 ceapa rosie
- sare
- piper negru macinat
- cimbru uscat
- 50 gr unt
- 1 lingura ulei
Mod de preparare pentru Pulpe de pui cu portocale si ceapa rosie:
Spalam pulpele si le scurgem bine de apa. Cu un cutit ascutit crestam pulpele deasupra , oblic de 2-3 ori.Amestecam 20 gr unt usor inmuiat cu sare, piper si cimbru uscat si frecam bine pulpele de pui, pe care le asezam in tava.
Curatam ceapa si o taiem in felii mai grosute.
Spalam bine portocala, taiem capetele, apoi o taiem in felii, pe care le asezam in tava.
Punem restul de unt in tava, stropim cu uleiul si dam tava la cuptor pana pulpele se rumenesc frumos si ceapa se inmoaie.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu