Ficatei de pui cu struguri
Ingrediente pentru Ficatei de pui cu struguri:
- 500 gr ficatei de pui
- 200 gr struguri
- 2 linguri ulei
- piper roz proaspat macinat
- sare
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- cimbru uscat
- 2-3 linguri vin alb sec
- patrunjel verde pentru decor
- paine prajita pentru servit
Mod de preparare pentru Ficatei de pui cu struguri:
Spalam bine ficateii si ii curatam de pielite. Ii taiem in bucatele mai mici.
Spalam boabele de strugure si le taiem pe jumatate.
Curatam ceapa si usturoiul si le tocam fin.
Incintam uleiul si punem ficateii de pui. Amestecam constant la foc iute pana ficateii se albesc bine pe toate partile si nu mai iese zeama din ei. Adaugam ceapa, apoi cand aceasta se inmoaie , punem usturoiul , cimbrul si piperul.Lasam 2-3 minute, apoi punem vinul si boabele de strugure. Presaram putina sare si amestecam usor pana boabele de strugure se inmoaie usor si vinul se evapora.
Servim ficateii cu patrunjel verde presarat deasupra si paine prajita.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu