Publicat de
Ecaterina Mihaela
Galbiori cu naut
Ingrediente pentru Galbiori cu naut:
- 200 gr galbiori proaspeti
- 1 conserva naut
- 1 ceapa rosie
- sare
- piper negru macinat
- patrunjel verde
- zeama de lamaie
- 30 gr unt
Mod de preparare pentru Galbiori cu naut:
Punem untul intr-o tigaie si il lasam pana incepe sa faca spuma. Adaugam galbiorii curatati, spalati si scursi bine, pe care i-am taiat in bucati mai mici. Amestecam usor din cand in cand pana seaca toata zeama. Cand zeama a secat adaugam ceapa rosie taiata julienne. Le lasam la foc pana ceapa se inmoaie si ciupercile incep sa se rumeneasca . Adaugam nautul din conserva scurs, sare si piper. Mai lasam cateva minute, amestecand usor , apoi stingem focul si adaugam zeama de lamaie si patrunjelul verde.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu