Galbiori la cuptor cu ou
Ingrediente pentru Galbiori la cuptor cu ou:
- 250 gr galbiori sau alte ciuperci de padure in amestec
- 2 oua
- 1 lingura smantana
- 20 gr unt+ptr uns formele
- sare
- piper negru macinat
Mod de preparare pentru Galbiori la cuptor cu ou:
Spalam ciupercile si le taiem in bucatele mai mici .Intr-o tigaie incintam untul si punem ciupercile. Le lasam pana scade zeama, amestecan ocazional. Cand sunt gata le dam jos adaugam sare, piper si smantana. Ungem 2 forme cu unt si turnam ciupercile.Separam albusurile de galbenusuri, avand grija sa nu spargem galbenusurile.
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare . Asezam albusurile peste ciuperci. Cu dosul lingurii facem o adancitura in albusuri in care punem galbenusurile.Dam formele la cuptorul preincalzit pentru 15 minute, pana albusurile incep sa se aureasca si galbenusurile sunt gatite.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu