Fursecuri cu zmeura
Ingrediente pentru Fursecuri cu zmeura:
- 210 gr faina
- 1/2 lingurita bicarbonat
- un praf de sare
- 110 gr unt la temperatura camerei
- 160 gr zahar brun
- 1 plic zahar vanilat
- 1 ou
- 100 gr zmeura
- fulgi de migdale
Mod de preparare pentru Fursecuri cu zmeura:
Intr-un vas mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si oul pana capata o consistenta cremoasa. Adaugam faina amestecata cu bicarbonatul si un praf de sare.Punem zmeura si amestecam usor cu o spatula sa nu o strivim.Cu 2 linguri punem intr-o tava pe hartie de copt gramajoare de aluat, lasand intre ele loc suficient pentru a creste. Presaram deasupra fulgii de migdale si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15-20 de minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu